Томаш: Имах предложение и от Левски


FUTBOL-TV

Томаш: Имах предложение и от Левски

Новият треньор на Спартак Варна - Александър Томаш бе представен днес пред медиите в морската ни столица. Бившият играч на ЦСКА бе спряган за наставник на "армейците", но в крайна сметка той е постигнал договорка със "соколите". Любопитното обаче е, че Томаш е получил предложение да поеме Левски. Новината разкри самият той на днешната си пресконференция.

"Имаше доста разговори. Искам да благодаря за доверието. Знам, че няма да е лесно, но ще вървим стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство. Аз и екипът ми знаем, че имаме много работа, но ние не се притесняваме от това. Ще имаме лагер, но това са неща, които още се доуточняват. Трябва да е ясно, че чудесата не се случват много рано. Тепърва има много неща да обясняваме", започна Томаш.

"Не е хубаво всички да те харесват. Няма такъв човек. Видяхме се с боса преди време в Слънчев бряг. Още тогава имаше някаква визия. Ще се постараем Спартак да има отбор, които да радва феновете на отбора, но и да заслужи мястото с в групата. Търсим добри футболисти на всяка позиция. Без значение дали са млади или стари. Никой нищо няма да им дава. Те ще си заслужат всичко сами. Много трябва да бачкаме - работа, за да покажем, че Спартак заслужава мястото си в родния елит", добави новият наставник на Спартак.

"Бил съм в ЦСКА, получавал съм предложения и от Левски. Аз съм професионалист. Нека си има заряд от феновете по време на самия мач. Ще излизаме във всеки един мач за победа. Как? Зависи от футболистите, с които ще разполагаме“, каза новият треньор на "соколите“", каза още наставникът.

  Сподели
133