Стойчо Стоев: Генчев знае, че има разлика между Левски и Крумовград


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: Генчев знае, че има разлика между Левски и Крумовград

Най-важното за Станислав Генчев ще е Левски да стои добре на терена. Това обяви бившият треньор на "сините" Стойчо Стоев.

Той работи заедно с Генчев в Лудогорец. Бившият национал бе част от щаба му през сезон 2013/14.

Освен това Стоев е добре запознат и с изискванията към специалистите в Левски. Той изкара година и половина в гранда, с който не успя да вземе Купата на България през 2015 година.

"Сините" по инфарктен начин загубиха финала с Черно море, след като до продължението водеха с 1:0.

"След като Станислав Генчев са го избрали от ръководството, вероятно добре са преценили неговата работа, възможността да се развива и да помогне на Левски.

Когато водещ отбор взема треньор, то със сигурност той ще се ползва с доверие от страна на ръководството. Предстои да видим дали Генчев ще се справи със ситуацията.

Знаем, че има голяма разлика между отбори като Крумовград и Левски. Най-вече заради целите, които преследват двата тима. Работихме заедно в Лудогорец, но за кратко.

Надявам се да е натрупал доста знания. Той е видял как се работи в голям отбор. Дано това да го пренесе в Левски. Хубаво ще е да извлече повече дивиденти от миналото, а отборът да стои добре на терена.

В Лудогорец схемата винаги е била с четирима в защита. Генчев обаче разчиташе на трима в другите отбори, където работи като треньор. Най-често се случва да ползва 3-5-2. Това са негови виждания и вероятно му харесва този стил на игра.

Самите футболисти, с които разполага в състава си, също са важни. В Крумовград постигна доста добри резултати.

Дано продължи с добрите постижения и като треньор на Левски. Добре ще е и за него, и за помощниците му. Да успеят всички заедно да надградят. Хубаво е публиката да е зад всички тях и да ги подкрепя. Феновете на Левски трябва да бъдат обединени", категоричен бе Стоев пред "Мач Телеграф".

  Сподели
61