Любо Пенев имал едно важно условие, за да поеме Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Любо Пенев имал едно важно условие, за да поеме Локо Пловдив

Любослав Пенев се раздели с Хебър и е въпрос на време да бъде обявен за новия старши треньор на Локомотив Пловдив. Но пътят от стадион "Георги Бенковски“ в Пазарджик до "Лаута“ ще бъде извървян и от други. С Ел Голеадор при черно-белите ще работи асистентът му Ради Здравков. Вече има разбирателство между Пенев и шефовете на пловдивчани в състава да бъде привлечен и неговият син Николас Пенев. А не е изключено и други играчи на пазарджиклии да последват наставника в Локомотив. Причината е неясното бъдеще на Хебър, пише “Тема спорт".

19-годишният Николас направи добра кампания. Той участва в 31 шампионатни двубои на пазарджиклии. В тях младокът отбеляза 4 гола. Наред с това фланговият нападател записа и 4 мача за купата, като помогна за историческото достигане до полуфиналите.

След края на кампанията Любослав Пенев бе спряган за ЦСКА, но този вариант набързо пропадна. След това се заговори, че ще поеме Спартак Варна, с който преговаряше през зимата, но предпочете Локо (Пд) и “соколите" се насочиха към Александър Томаш, който бе освободен от "Лаута“.

  Сподели
52