Продължават слуховете за нови попъления на ЦСКА


FUTBOL-TV

Продължават слуховете за нови попъления на ЦСКА

Новото ръководство на ЦСКА ще стартира селекцията с привличането основно на български играчи, твърди “Мач Телеграф". В трансферните планове на “червените" попадат както футболисти, играещи в български клубове, така и такива от чужбина.

Най-интересното име е това на Ангел Лясков от Локомотив Пловдив, който направи най-силния сезон в кариерата си и стигна до националния отбор. Лясков е юноша на “армейците", но през 2020 година премина в Олимпия Любляна, а след това рита и за ЦСКА 1948. По информация на FTV обаче подобен трансфер е малко вероятен.

Другият национал в списъка е нападателят Георги Минчев, който се представи на високо ниво след трансфера си в АЕЛ Лимасол. Таранът записа 19 мача в кипърското първенство, в които реализира 11 попадения. Минчев е единият от двамата играчи в историята, реализирали хеттрик срещу “червените" на “Армията". Нападателят го направи при успеха на Локо Пловдив с 3:1.

Пламен Гълъбов от Бейтар Йерусалим и Петър Витанов от Беверен също може да подсилят ЦСКА.

Единственото сигурно на този етап е, че дясното крило на Пирин Благоевград - Иван Тасев вече има предварителен договор с “армейците", а Марк-Емилио Папазов и Асен Дончев ще се завърнат в тима след наем.

  Сподели
59