Стамен Белчев: След последния мач ще говорим за бъдещето ми


FUTBOL-TV

Стамен Белчев: След последния мач ще говорим за бъдещето ми

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира поражението на отбора с 0:1 от Локомотив Пловдив в двубой от последния кръг на плейофната фаза.

"Неприятен резултат е това. Допуснахме ранен гол и през по-голямата част от двубоя не успяхме да намерим правилния път към вратата на Локомотив. През втората част имахме ситуации, но има още много неща – контрол върху топката, организация в нападение. Този мач го изиграхме с мисъл за предстоящия бараж", започна той.

"Бяхме разкъсани, не сме компактни. От там дойде и предимството на Локомотив. През всички положения щеше да е по-различно, ако имахме един нападател. С това разполагаме и трябва да се справяме по най-добрия начин", продължи специалистът.

"Имам яснота за себе си за играчите, ще го споделя с ръководството. Нека да не бързаме с младите момчета, да вървим стъпка по стъпка. Всеки от тях, когато е готов, ще получи шанс и време. Трябва да се представим по най-добрия начин като колектив и отбор, за да играем в Европа. Има още няколко дни, ще се говори след последния мач за бъдещето ми", завърши Стамен Белчев в ефира на Диема.

  Сподели
66