Костов: Заминавам си с малко неудовлетворение


FUTBOL-TV

Костов: Заминавам си с малко неудовлетворение

Старши треньорът на Левски - Николай Костов съжали, че е работил в много трудна обстановка през тази година и не е успял да класира тима за Европа.

"Нашите играчи, още като видяха състава на Лудогорец, то е ясно, че мотивацията няма как да е на добро ниво, взаимодействахме бавно, мудно. През второто вдигнахме малко оборотите“, сподели Костов в ефира на Диема.

"Бяхме с други очаквания, защото изчистихме много задължения, разделихме се с важни футболисти, сега не мисля, че трябва да говорим за тези неща. Беше сложна годината. Имахме план да променим нещата в Левски, но така се случиха нещата. Футболът е такава игра, променят се доста често нещата. Нямахме добра среда, за съжаление, в спорта това е много сложно, да мотивираш играчите. Имаше разминавания, скандирания, всичко рефлектираше върху играчите.“

"Аз харесвам красивия футбол и техничните играчи. В самото начало такава ми беше идеята, да развиваме такъв вид футбол, но се промениха нещата, разделихме се с основни играчи. Имахме периоди, в които беше удоволствие да се наблюдава нашия отбор“, каза още треньорът.

"Аз благодаря на всички, които са подкрепяли отбора и са вярвали в мен. Заминавам си с малко неудовлетворение, че не успяхме да се класираме за Европа, много съжалявам за това“, каза още наставникът.

"Едно е посланието – любов. Трябва Левски да има начин да се обедини, да се подкрепят около отбора. Това нещо някога трябва да престане, защото отборът страда. Много е сложно в такава среда“ добави Костов.

Наставникът на Левски се извини на журналистите за финал на интервюто: "Извинявам се ако нещо съм ви обидил или нагрубил, особено в мача с ЦСКА.“

  Сподели
126