Дерменджиев: Искам да поздравя Левски и Ники Михайлов


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Искам да поздравя Левски и Ники Михайлов

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира поражението на "орлите" от Левски с 0:1 в последния кръг наefbet Лига. Специалистът поздрави празника на съперника, който чества 110 години от своето създаване, както и не пропусна да поздрави младите играчи на тима от Разград.

"Искам да поздравя Левски по случай 110-годишнината, както и Николай Михайлов за кариерата му. Все някога трябва да дойде моментът за тези играчи на Лудогорец да играят. Исках да са спокойни и те го направиха. Независимо, че загубиха, виждам качествата в тях и това е добре за тях, че изиграха такъв мач в София срещу Левски", започна той.

"Има върху какво да се работи, но това са наши момчета и искаме да ги развиваме. Винаги работим в екип – треньори, ръководство, всички заедно. Изпращаме добър сезон, но можеше и да бъде по-добър. Имахме възможност да спечелим Купата, както и да продължим по-напред в европейските клубни турнири, но трябва да бъдем и доволни, защото станахме рано шампиони", добави специалистът.

"Знаете, че Лудогорец работи напред. Ние от Нова година още знаем за подготовка, къде ще бъдем, какви ще са контролите. Като трансфер зависи какви ще бъдат офертите към нашите играчи. Още преди да пуснем в почивка играчите, се разбрахме, че искаме да направим добра подготовка и да влезем така в международните мачове, че да стигнем далече", завърши Георги Дерменджиев в ефира на Диема.

  Сподели
82