Локо София прати Пирин във Втора лига (видео)


FUTBOL-TV

Локо София прати Пирин във Втора лига (видео)

Пирин Благеовград е големият губещ след днешните финални мачове от плейофната фаза в Първа лига. "Орлетата" загубиха с 0:1 като гости на Локомотив София. Така тимът от Благоевград изпадна директно във Втора лига.

Пиринският дух днес определено липсваше, като гостите не направиха нужното, за да стигнат поне до точката, която можеше да се окаже решаваща.

Единствения гол в мача вкара резервата на "железничарите" Валентин Николов десет минути преди края на редовното време. "Червено-черните" завършиха на 12-о място, като завършиха зад Берое. 

Пирин имаше нужда от победа в София, тъй като загуба или дори равенство можеше да доведат и до директното изпадане на тима от Благоевград във Втора лига.

В началото на мача "железничарите", които преди мача отбелязаха, че това ще бъде мач №100 с фланелката на отбора на Валентин Николов, имаха предимство, но така и не създадоха чисто голове положение. Постепенно "орлетата" се активираха, но стигнаха само до няколко далечни удара към вратата на Александър Николов. 

През втората част Пирин свали гарда, а Локомотив вкара победен гол в 82-рата минута чрез Николов. В добавеното време Христо Попадийн бе изгонен от терена с втори жълт картон. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
78