Локо София ще подпише нов договор с Балъков


Н. Гавазов

Локо София ще подпише нов договор с Балъков

Красимир Балъков ще получи предложение да продължи работата си в Локомотив (София) и през следващия сезон, твърди "Мач Телеграф“.

Според източника, сегашният договор на наставника изтича след последния мач в първенството, който е днес срещу Пирин. Той смени на поста Данило Дончич преди около месец и имаше пет мача, за да помогне на Локо (Сф) да оцелее. Бившият халф на националния отбор успя да го направи в четири срещи и си свърши перфектно работата. Дега шефовете в "Надежда“ обмислят послединте детайли по договора, който да дадат на Балъков, като се очаква част от заплатата му да бъде поета от един от спонсорите на отбора.

"Договорът му е до края на сезона – каза преди време президентът на Локо Иван Василев. – После ще видим. Ще седнем и ще разговаряме за бъдещето му. Така сме се разбрали. Момчето дойде да ни помогне в труден момент, защото изпаднахме в една криза, като загубихме доста мачове. Някои бяха задължителни за печелене. С Балъков имаме по-голяма сигурност.“

Краси Балъков обаче има едно много важно условие, за да продължи работата си в "Надежда“ – публиката да спре бойкота. Както е известно, агитката на Локо отказва да ходи на домакинските мачове заради конфликт с охранителната фирма. След всеки мач Бала призовава запалянковците да спрат бойкота и да помогнат на своя отбор.

"Искам да похваля всички в този клуб. Първо собственика Иван Василев, който е истински локомотивец. Нека тази победа да бъде за него и за феновете. Както за тези, които дойдоха до Стара Загора, така и за тези, които вече не идват на мачовете. Призовавам за обединение в Локомотив (София). Похвала и за футболистите, защото са с качества и за два дни разбраха какво искам“, каза той след победата над Берое, осигурила оставането на Локомотив вefbet Лига и през следващия сезон.

  Сподели
73