Пробвайте знак Х за Локо Пловдив - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Локо Пловдив - ЦСКА

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 26.05.2024 г.
Час: 20:30


ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в последна среща от плейофната фаза на родния шампионат. Двубоят е от без значение и за двата тима, тъй като "армейците" изгубиха шансове за 2-ро място и със сигурност ще играят бараж, което означава, че може да спестят сили за въпросния двубой срещу 7-ия в класирането. Локо пък няма шансове за място в Европа. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

ЦСКА ще бъде без вратаря си за двубоя на "Лаута". Густаво Бусато получи червен картон в предходната среща, което коства и 3-те точки срещу Черно море. Така сега на вратата ще застане Димитър Евтимов. Голмайсторът на тима - Фернандо Каранга също е наказан.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще съхрани всички основни футболисти, които висят с картони, в предстоящото в неделя гостуване на Локомотив. След загубата на "червените" с 0:1 от Черно море у дома в четвъртък всички мисли в Борисовата градина са насочени към предстоящия бараж за Лигата на конференциите в петък срещу Арда или ФК ЦСКА 1948 на "Васил Левски".

Затова и Тибо Вион, Марселино Кареасо, Браян Кордоба и Тобиас Хайнц, които са застрашени от наказание при следващ жълт картон, със сигурност ще бъдат съхранени. Очаква се Стамен Белчев да даде почивка и на други от основните си футболисти като Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон.

За първи път като титуляр се очаква да започне 19-годишният Георги Чорбаджийски, който оставя добри впечатления с включванията си като резерва в последните седмици. Аут от двубоя остават контузените Юрген Матай и Илиан Антонов, както и Брадли де Нойер, който беше изваден от състава след поредната си изцепка, свързана с дисциплината.

Висящи с картони са още Махмутович, Шакич, Шопов и Асприля, но те няма да бъдат съхранявани. Почти сигурно Данило ще е титуляр, тъй като Стамен Белчев се оплака от липсата на типичен таран и сега ще разчита на ветерана.

Положелнието в Локо Пловдив е меко казано - странно. Преди два дни от клуба обявиха, че се разделят с треньора Александър Томаш и той няма да води тима в мача с ЦСКА. Ден по-късно самият наставник обяви в официалния си профил в социалните мрежи, че все още има действащ договор с Локомотив и смята да си го изпълни. В отбора няма контузени или наказани футболисти, но като цяло отборът се намира в лоша серия от загуби.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175