Илиана Раева с коментар за вчерашния протест срещу Сираков


FUTBOL-TV

Илиана Раева с коментар за вчерашния протест срещу Сираков

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева бе много емоционална след снощния мач на Левски срещу Черно море. Както е известно, преди началото му група "сини" фенове окупираха едната врата на "Герена", издигайки транспарант "Сираков - вън". Известно време привържениците не искаха да се върнат на местата си, заради което се началото на срещата бе забавено.

Ето какво написа шефката на родната художествена гимнастика в групата "С Левски до края":

Защо "Левски" е вечен?

Истински орден за храброст за Наско от Първата световна война!

Няма случайни неща в този живот!

Минути преди днешния мач на "Левски", Наско получи УНИКАЛЕН ПОДАРЪК от Сините фенове - истински орден за храброст от Първата световна война!

Наско получи този орден за проявена храброст в битката за спасението на ПФК "Левски"! Така са написали левскарите, които му го подариха.

Да, битката на Наско е трудна и жестока, но в тази битка той не е сам! С него сме цялото семейство, хората в клуба, които не го предадоха, спонсорът, невероятният мъжкар и специалист Николай Костов, отборът и най-вече ОГРОМНАТА част от вас - сините фенове!

Скъпи, левскари!

Не спирате да ми пишете на лични съобщения, в които се молите Наско да не се отказва от борбата му за спасението на "Левски".

Навсякъде, където ходим го спирате и прегръщате и му давате кураж да продължи! Ставам непрекъснато свидетел на това.

Днес пред погледа на мои треньорки и съдийки, в ресторант "Форест", на масата при мен дойде непозната жена и ми каза, че е левскарка "от истинските съм" -така ми каза. "Много обичаме Наско! Кажете му, че всички истински левскари сме с него! Моля ви, кажете му да не се отказва! Ние не сме от ония, дето ни изгониха от стадиона! Ние сме истински левскари и много страдаме! Моля ви да не се отказва!"

Аз и отговорих: Бъдете спокойна! Няма да се откаже...

Беше много трогателно!

Моите треньори и съдии слушаха и след като тя си тръгна едната ми каза: " Това беше невероятно!"

Знаете ли? Това е ежедневие. Всеки ден срещаме надеждата в очите на левскарите.

След днешния позор на мача, бих искала да знаете, че Наско ще се бори докрай за любимия си "Левски"!

Не заради предателите, не заради съвременните убийци на "Левски", не заради няколкото жалки журналистчета, не заради престъпното съдийство, а най-вече, заради вас - ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ, които днес мръзнахте на стадиона и освирквахте обезумелите осквернители на "Левски", заради тези левскари, които днес му подариха орден за храброст, заради тази жена, която днес в ресторанта ме молеше да не се отказва, заради многобройните левскари в цяла България, заради вековния и любим "Левски"!

Левскари, в тази жестока битка подкрепяйте безрезервно "Левски" и своята най-голяма жива легенда!

"Левски" е вечен!

  Сподели
160