Сектор "Б" обяви край на своя бойкот


FUTBOL-TV

Сектор

Феновете на Левски от "София Запад" обявиха, че техният бойкот приключва и привържениците ще се завърнат на трибуните за предстоящото в събота дерби срещу ЦСКА. След проведената по-рано днес среща между двата клуба, полицията и БФС стана ясно, че мачът ще се проведе със запалянковци и на двата отбора.

Припомняме, че част от "сините" фенове не посетиха домакинството срещу Берое заради несъгласие с ръководството на любимия им клуб и трите поредни загуби, които тимът на Николай Костов записа срещу Лудогорец (1:5), ЦСКА (0:2) и Черно море (1:3).

Ето какво написаха привържениците:

"Левскари, смятаме, че показахме на ръководството и играчите, че без нас не е същото и никога няма да бъде такова. Използваме момента не просто да заявим нашата позиция, а да призовем всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните.

Подкрепа не към пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества, а към свещената за всички ни емблема и име! Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди. Рекламиращи и пропагандиращи зад емблемата на любимия ни клуб една от най-тежките зависимости, откраднала много човешки съдби и животи.

Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - сектор Б!

Един ще победи и това сме ние!

Само Левски!".

  Сподели
59