Белчев: Липсва ни типичен нападател, но това е положението


FUTBOL-TV

Белчев: Липсва ни типичен нападател, но това е положението

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира победата на своя отбор с 3:2 срещу Арда в двубой от 30-я кръг на шампионата. Специалистът открои липсата на скорост в атаката на "червените", както и говори за поведението на Фернандо Карага.

"Победата е добра, но има какво да се желае като игра и като организация на терена. Добър резултат, но моите изисквания са по-високи. Подобрението искам да го виждам в крайната фаза на играта, където трябва да имаме скорост в линията на защитата", започна той.

"Всички футболни хора искат да виждат такива атаки, когато се включиш от втора позиция на скорост. Казах на полувремето на играчите, че трябва да излезем по-напред по терена, да пресираме и да имаме по-добра организация. Не трябваше и да оставаме свободни топки, защото имат бързи крила, създадоха ни неприятности и съм доволен, че се справихме", добави специалистът.

"Липсва ни типичен нападател, но това е положението, ще се справяме с това, с което разполагаме. Имаше затормозяване от загубата с Ботев, но играчите трябва да забравят тези моменти, защото има и други мачове. Вече мислим за следващия мач, който предстои. Мисля, че е непрофесионално това на Каранга. Не ми се иска да е вярно, не съм го гледал, но го чух. Ако е вярно, ще има разговори и ръководството ще прецени. Искаме да си тръгнем с трите точки от мача с Левски", завърши Стамен Белчев в ефира на Диема.

  Сподели
52