Лудогорец си тръгна с 3 точки и от Пазарджик (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец си тръгна с 3 точки и от Пазарджик (видео)

Бърнард Текпетей вкара два пъти в началото на мача и Лудогорец (Разград) надви с 3:0 Хебър (Пазараджик) като гост в мач от 30-ия кръг на българската футболнаefbet Лига. С този успех шампионите поведоха с 13 точки на Черно море (Варна), който днес направи нулево равенство с Пирин (Благоевград).

Лудогорец излезе напред в резултта още в седмата минута. Аслак фон Витри подаде дълъг пас вдясно за Квадво Дуа, който пък моментално намери Бърнард Текпетей в наказателното поле и звездата на разградчани се разписа за 1:0. 

Текпетей вкара отново в 19-ата минута. Балонно центриране в наказателното поле бе посрещнато от Жоао Сеско, но той направи слабо изчистване с глава. Нападателят на шампионите се възползва и спечели топката, след което я изпрати за втори път във вратата на Петър Дебърлиев. 

Лудогорец доминираше през второто полувреме, но направи много пропуски. Руан Крус не успя на два пъти да завърши добри атаки, като малко след час игра се откъсна сам срещу Дебърлиев и го преодоля, но вратарят плонжира и отрази удара.

Руан Крус, появил се в игра в 62-та минута, се поправи в 78-та минута. Той получи топката в близост до точката за дузпа от Аслак фон Витри и преодоля Дебърлиев за крайното 3:0 в полза на шампионите.

Хебър е 13-и с 30 точки, колкото има и 12-ия Пирин. Двата отбора ще играят в последната шестица на класирането.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
61