Човек на Бербо може да влезе в управата на ЦСКА – София


Н. Гавазов

Човек на Бербо може да влезе в управата на ЦСКА – София

ЦСКА - София води преговори с Михаил Александров за спортно-технически директор в клуба. Според новите разпоредби на УЕФА "червените" се нуждаят от спортно-технически директор, за да изпълнят всички критерии за участие в европейските клубни турнири, пише "Тема Спорт".

В клуба са се спрели на Михаил Александров, който за последно беше част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов и участва в доста от проведените от него срещи с клубове в провинцията.

Отговорните фактори в ЦСКА вече са провели няколко срещи с Александров, на които са били коментирани редица теми, свързани с бъдещето на клуба. Бившият национал е отворен към завръщане в клуба, от който тръгна за футбола, но двете страни все още не са постигнали пълна договорка.

През 2023-та Михаил завърши програма MIT към УЕФА след двугодишно обучение. От 800 кандидати в нея влизат само 30, които получават най-високото ниво на обучение в сферата на спортния мениджмънт.

Александров бе и един от главните организатори на провелия се през миналата година благотворителен "Мач на надеждата" на Стилиян Петров. Инициативата събра над 850 хиляди лева, които бяха разпределени между лечебни заведения, специализирани в борбата с онкологични заболявания.

  Сподели
79