Дерменджиев: ЦСКА игра затворено, но показахме характер


Н. Гавазов

Дерменджиев: ЦСКА игра затворено, но показахме характер

Старши -треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира успеха над ЦСКА 1948 с 1:0 в отложен мач от осмия кръг наefbet Лига. Опитният наставник заяви, че "орлите“ имат комфортен аванс на върха, но той според не го е недостатъчен.

"Мога кратко да го анализирам мача. Тези 3 точки ни бяха много необходими, за да имаме комфортна преднината от 9 точки на върха. ЦСКА игра затворено, ние бяхме нервни през второто полувреме, но в крайна сметка за нас беше важна победата.

Отборът показва характер и играе до края. Това е голямо предимство за Лудогорец.

Не влизам дълбоко в анализите, но когато играеш с един отбор 4 пъти, ние с тях играхме три пъти в рамките на 20 дни. Мотивацията не е същата, но поздравявам играчите за характера, който проявяват.

Матиас Тисера получава малко минути за игра, но е роден голмайстор. Той се бори за минути и навярно ще получава повече минути.

Няма да бъдем спокойни до края, защото ни предстоят трудни мачове в първата шестица. Трябва да бъдем оптимално мобилизирани и да не подценяваме другите отбори. Имаме комфортна преднина на върха, но тя не е достатъчна“, заяви Дерменджиев.

  Сподели
70