Боримиров обясни за провалените преговори с Жоро Миланов, Петрис и Краев


FUTBOL-TV

Боримиров обясни за провалените преговори с Жоро Миланов, Петрис и Краев

Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров обяви, че клубът работи по селекцията и ще бъде много внимателен с всеки един играч, който се привлича. Клубът няма да излиза от финансовата рамка, която е заложена.

Легендата на "сините“ разясни и какво се е объркало при преговорите с част от играчите в клуба през последните месеци.

"Ще започна със Стивън Гаоте. Елин Топузаков е разговарял с майка му, с неговия мениджър, аз се срещнах, обяснихме визията на Левски към него, какъв е интересът за едно момче, което нямаше навършени 16 години. Казах, че ще замине на лагер с първия отбор. Всичко, обещано на майката на Гаоте, е изпълнено. Разбрахме се до края на февруари да подпишем договор, стигна се до края на март, бяхме достатъчно търпеливи и в края на март ни казаха, че не желаят да подпишат с Левски. Не мога да разбера юноша на Левски да не иска да подпише, няма какво да направим повече. Клубът е направил всичко“, започна Боримиров.

"За Георги Миланов – думите на Христо Йовов бяха, че ние не можем да си позволим заплатата, която е поискал. Ние се вместваме в определени параметри. Не можем да обещаем сума, която не можем да платим. Аналогичен е случаят с Жереми Петрис и Андриан Краев. Петрис поиска сума от 25 000 евро. Ако можехме да си го позволим, щяхме да разговаряме по съвсем различен начин“, разясни още Даниел Боримиров.

  Сподели
80