Левски дължат 16-17 млн. на Васил Божков, разчитат на думата му


FUTBOL-TV

Левски дължат 16-17 млн. на Васил Божков, разчитат на думата му

Босът на Левски - Наско Сираков коментира и задълженията, които Левски има към един от бившите си собственици Васил Божков.

"Не виждам начин да се реши въпроса с Васил Божков, разчитам на думата му, че няма да си ги поиска. Големият проблем е, че те стоят във финансовия баланс. Истината е, че не съм се виждал с Васил от много години, чувал съм го по телефона. Ще инициираме разговор, много е сложен правно този казус, ще трябва много сериозно да се обмисли, ще направим опит, не знам колко са точно задълженията, мисля, че са 16-17 милиона с натрупаните лихви. Сигурен съм, че господин Божков няма да си поиска, въпросът е да се изчистят. Ние няма смисъл да дъвчем тази тема с Васил Божков, защото нито ние можем да го решим този въпрос, а имам и съмнения от правна гледна точка дали и Васил може да го реши“, коментира Сираков.

"На този етап никога не сме обсъждали създаването на длъжност спортен директор. Аз още преди четири години казах, че мисля, че нямаме нужда от това. Сега като аз, Даниел Боримиров и Христов Йовов сме в клуба, а и нямаме финансовата възможност за това“, каза още мажоритарният собственик на клуба.

  Сподели
108