Скандал! ФК Скравена се разграничи от президента си


Н. Гавазов

Скандал! ФК Скравена се разграничи от президента си

Сериозен скандал се заформя във ФК Скравена, след като жалба, внесена от президента на клуба, спря вписването на Георги Иванов и новия Изпълком на БФС.

Малко след като това стана ясно, на официалната фейсбук страница на клуба се появи съобщение, в което се казва, че членовете на УС, треньорът, част от футболистите и спонсорите на клуба се разграничават от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от президента на клуба

От ФК Скравена обявиха, че до дни ще бъдат предприети действия пред компетентните органи в случай, че жалбата не бъде оттеглена.

Отборът на Скравена се състезава в Областния шампионат на София, като в първата фаза на първенството завърши на последно място в Областна група Запад, като във втората фаза на първенството играе мач за 15/16 място.

Ето какво написаха от ФК Скравена:

"Привет на футболната общественост в с. Скравена.

Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена – г-н Петков.

След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков.

В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай,че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена".

Напомняме, че вчера Софийският градски съд излезе с определение, което гласи, че спира регистърното производство до приключване производството по исковата молба на Скравена. Определението може да се обжалва от БФС пред САС в 7-дневен срок.

Това значи, че към този момент президент на футболния съюз е Михаил Касабов, който изпълнява временно тази длъжност след оставката на Борислав Михайлов.

  Сподели
241