Балъков остава опция за нов треньор на Локо София


FUTBOL-TV

Балъков остава опция за нов треньор на Локо София

Дните на Данило Дончич начело на Локомотив София изглеждат преброени. Днешният мач срещу Берое може да се окаже последен за сръбският треньор начело на столичните "железничари". "Червено-черните" влязоха в серия от 4 поредни загуби, която ги смъкна близо до опасната зона. Нещо повече, в последните 6 мача Локо София има цели 5 поражения и само една победа. Недоволството на феновете расте, както и това на ръководните фактори в клуба. Затова и двубоят със заралии тази вечер се явява Рубикон за Дончич.

Сърбинът пое "железничарите" в началото на септември миналата година. В началото той стабилизира отбора, но след зимната паузата нещата въобще не се получават. В "Надежда" се говори, че Данило имал и сериозен проблем с режима.

"Тема Спорт" пише, че опция номер едно за заместник на сърбина е Красимир Балъков, който е гласен за наставник по линия на генералния спонсор на клуба.

Бала все още имал известни колебания дали да застане начело с огледа факта, че в рамките на една година може да изпадне от елита с втори отбор - през миналата не успя да спаси Септември.

Самите футболисти трудно разбирали методите на Дончич и той не успявал да печели вече доверието им. Затова и неуспех днес, включително и равенство, почти сигурно ще коства поста на наставника.

Локомотив София ще направи опит да спре и негативната си серия като домакин. За последно червено-черните зарадваха своите фенове на 5 август - 2:0 над Пирин.

  Сподели
60