Сираков и Боримиров сядат пред медиите в сряда


FUTBOL-TV

Сираков и Боримиров сядат пред медиите в сряда

Ръководството на ПФК Левски организира пресконференция в сряда, 10 април, от 11:00 часа. В брифинга ще участват мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет (УС) Борислав Георгиев.

За последно ръководителите дадоха пресконференция през декември, когато разкриха подробности за финансовото състояние на клуба и гласуваха доверие на старши треньора Николай Костов. Последва силна серия на "сините", но те загубиха последните си два мача.

"ПФК Левски има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 10 април, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов".

В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на ПФК Левски - Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти", съобщават от клуба.

  Сподели
68