Панайотов: Беше много важен мач, тъй като сме в негативна серия


FUTBOL-TV

Панайотов: Беше много важен мач, тъй като сме в негативна серия

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, не скри разочарованието си след нулевото равенство с Ботев Враца в Бистрица. Това бе пореден двубой за "червените" от началото на годината, в който те не успяват да запишат победа.

"Със сигурност искахме да победим днес. Беше много важен този мач, тъй като се намираме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление отново не успяхме да реализираме. За пореден път губим точки, които бяха важни за нас.

Не бих казал, че ни изненадаха. Знаехме, че така ще играят. Нямаме отбелязан гол, така че вината е в нас. Съжалявам, защото имах надежда, че днес ще победим", каза специалистът в ефира на Диема.

"Нямаме необходимите положения. Със сигурност искам да изглеждаме по различен начин във фаза атака. Може би не бяхме ефективни в тази част на терена и се губеха положителните неща в атака.

Във всички има напрежение, тъй като нямаме победа в толкова мачове. Това са професионални футболисти и само с победа се излиза от тази серия. Явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат добрите резултати", допълни Панайотов.

  Сподели
54