ЦСКА – София с призив към феновете


Н. Гавазов

ЦСКА – София с призив към феновете

ЦСКА - София излезе със специален призив към своите фенове часове преди днешното домакинство срещу Локомотив (Пловдив) и броени дни преди неделното издание на вечното дерби срещу Левски.

В публикацията на официалния си сайт, пресслужбата на "армейците“ обяснява как може да бъдат закупени билети за двата мача, а накрая завършват с приканващото: "Бъди един от нас! До последен дъх и с цялото сърце! Само ЦСКА!“.

СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА ЦСКА - СОФИЯ:

Армейци,

напомняме, че продажбата на билети за мачовете на ЦСКА с Локомотив (Пловдив) и "Левски" продължава с пълна сила.

Касите на Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени от 10:00 до 19:00 часа, където ще може да вземете билети за мачовете ни срещу Локомотив (Пловдив) и "Левски". В деня на вечното дерби (неделя) хартиени билети ще могат да се купят единствено от касите на стадион "Българска армия".

Домакинството от XXVII кръг на Първа лига срещу Локомотив (Пловдив) ще се играе на стадион "Васил Левски" на 3 април (сряда) и започва в 17:00 часа.

Билетите ще може да закупите на касите на стадион "Васил Левски", а в деня на мача - от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Цените на входните талони за мача с Локомотив (Пловдив) са следните:

- Сектор "А" - 16 лв.

- Сектор "Г" - 8 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

Двубоят от XXVIII кръг на Първа Лига срещу "Левски" ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" на 7 април (неделя) с начален час 14:45 часа.

Билети за дербито се продават онлайн в мрежата на Ивентим. До 6 април (събота) пропуските ще са налични и във физическа продажба на касите на стадион "Васил Левски", които ще сa с работно време от 10:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на стадион "Българска армия" от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Цените на билетите за вечното дерби са:

- Сектор "Г" - 10 лв.

- Сектор "В" - 20 лв.

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!

САМО ЦСКА!

  Сподели
61