Костов: Няма да пазя играчи за ЦСКА (видео)


FUTBOL-TV

Костов: Няма да пазя играчи за ЦСКА (видео)

Треньорът на Левски - Николай Костов обяви, че очаква мачът срещу Лудогорец да бъде доста качествен. Той сподели, че няма да пази футболисти за предстоящото след това дерби с ЦСКА в неделя.

"Не можем да запазваме никого за ЦСКА. Играчите са предупредени, сигурно и съдиите са предупредени. Очаквам да има качествен футбол в мача с Лудогорец, защото притежават много интересни футболисти, играят със самочувствие, много години са шампиони, креативни са. Ние обаче също имаме такъв тип играчи и затова очаквам добър мач“, започна Костов.

"Това за съдиите го казах шеговито. Кабаков е най-добрият съдия и разчитаме на неговата справедливост и да си свърши работата както трябва. На миналия мач с Лудогорец беше в стаичката с ВАР и там не го видяхме. В първия мач надиграхме отбора на Лудогорец, но загубихме трите точки и тръгнахме надолу, а той имаше някои ситуации, с които не се справи“, коментира още треньорът.

"Искрено се надяваме да прекъснем серията срещу този съперник. Мислим само за моментното състояние на нашия отбор. В последния мач победихме, но много фенове си тръгнаха нещастни заради играта през второто полувреме. Дано да покажем добрите неща от мача със Славия. Футболистите имат самочувствие и се надявам да излезем от двубоя с победа. Стандартните положения са част от играта. Работим над тях доста сериозно. С "Лудогорец“ ще направим абсолютно същите комбинации, нека да бъдат готови за тях играчите на съперника. Ще вкараме много стрес ако мислим за следващия, по-следващия противник. Мислим само мач за мач. Трябва да догонване каквото сме изпуснали като точки. Защо ми е такъв стрес да мисля за мач с ЦСКА. Да мине мача с Лудогорец, да анализираме как сме играли, да видим с какво самочувствие ще се върнем и тогава ще говорим за ЦСКА“, завърши треньорът.

  Сподели
66