Тимове от Франция си харесаха играч на Лудогорец


FUTBOL-TV

Тимове от Франция си харесаха играч на Лудогорец

Агенти, работещи за френски клубове, ще наблюдават под лупа изявите на крилото на Лудогорец - Рик Джонатан в сблъсъка срещу Левски.

Двубоят срещу "сините" на "Хювефарма Арена" е утре от 19:30 часа. През есента 24-годишният бразилец бе отписан от бившия треньор Ивайло Петев. Той дори не получи картотека за мачовете от груповата фаза на Лигата на конференциите. Георги Дерменджиев обаче веднага хареса качествата му и започна да му гласува доверие. Нещо повече - през пролетта Рик измести от титулярното място на левия фланг на нападението сънародника си Кайо Видал. До момента през кампанията Рик има 23 мача в първенството, в които е отбелязал 2 гола.

През зимата интерес към крилото на разградчани не липсваше. Френският елитен Тулуза даваше 1 милион евро за правата му. Лудогорец обаче отказа предложението, въпреки че на неговата позиция освен Текпетей и Видал, могат да бъда използвани още Спас Делев и Раи Насименто. Тулуза продължава да следи ситуацията с Рик. Но ще трябва да бръкне доста по-надълбоко в джоба си, за да го притежава през следващата кампания, пише "Тема Спорт".

  Сподели
75