Пробвайте знак Х за Лудогорец - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - Левски

Лудогорец - Левски
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 03.04.2024 г.
Час: 19:30


Левски гостува на Лудогорец в Разград в среща от междинния 27-ия кръг на родния шампионат. Това е от малкото мачове, в които "сините" не са фаворити, а точно обратното. Разградчани се намират в супер форма и летят към поредната си титла. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

Спортно-техническият щаб на Левски е доволен от функционалното състояние на Билал Бари. Нападателят се завърна в игра в официален мач след 572 дни пауза. Преди това бе играл на 5 септември 2022 година при домакинската победа над Арда с 2:0 на "Герена". В петък, отново на стадион "Георги Аспарухов", той се появи на терена в 7б-ата минута срещу Славия и показа, че лошите дни са останали зад гърба му. След края на мача треньорският екип е бил удовлетворен от показателите му. 26-годишният таран ще попадне в групата за предстоящото гостуване на Лудогорец в сряда, като в Разград може отново да се появи на терена.

Треньорът на Левски - Николай Костов смята да подходи по различен начин. До момента наставникът опитваше да радва феновете с красива игра, нещо което почти сигурно няма да се получи срещу Лудогорец, поне не и с позитивен резултат. Очакванията са, че Костов ще смени тактиката и схемата на игра, като идеята е отборът от "Герена" да играе по-разумно, за да не отнесе голям негативен резултат, точно преди дербито с ЦСКА.

Аут за мача са контузените Асен Митков, Илиян Стефанов и Фабио Лима. Добрата новина е завръщането на Хосе Кордоба. Панамецът изтърпя наказанието си, а при следващ жълт картон такова рискуват да получат Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Марин Петков.

Треньорът на Левски - Николай Костов привика футболиста от втория отбор на "сините" Борислав Рупанов за днешната тренировката на тима. Почти сигурно младокът ще бъде в групата за мача.

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев ще заложи на най-доброто, с което разполага за предстоящия двубой. Треньорът няма да пести сили, с оглед на това, че отборът му не играе вече в евротурнирите и са съсредоточени всичките сили за поредната шампионска титла, която да гарантира по-дълго участие в евротурнирите.

"Лудогорец е свикнал да играе на този цикъл. Вярвам на момчетата и мисля, че ще се справят. Алмейда много дълго време лекува контузия, бавно се възстанови. Давам му равномерно минути, защото не е готов да играе мачове един след друг. Той е добър играч. Играем докрай, независимо от резултата", заяви Дерменджиев.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
249