ЦСКА - София вече работи по лятната си селекция


Н. Гавазов

ЦСКА - София вече работи по лятната си селекция

ЦСКА - София вече усилено работи по лятната си селекция, съобщава "Тема спорт".

Според източника, на "Армията"имат намерения да привлекат най-малко петима нови футболисти до началото на септември, когато затваря трансферния прозорец. Клубът се очаква да се подсили с централен нападател, двама защитници, халф и крило. Сигурно е, че сред попълненията ще има и поне един българин. В ЦСКА - София искат да засилят родното присъствие в състава си, като за тази цел преди два месеца парафираха с Мартин Стойчев. Сред привлечените ще има и южноамериканец, а клубът държи под око и още един норвежец, след като в последните 20 месеца подписаха с Лидсет, Хайнц и Скаршем.

Така за поредна година ЦСКА - София ще привлече много нови играчи през лятото. Очаква се и бройката на напусналите да не е никак малка. "Червените" ще се разделят поне с 4-5 играчи. Сред тях е Лазап Туфегджич, който отдавна не влиза в сметките на Нестор Ел Маестро и през лятото ще се стигне до разтрогване на контракта му. До момента той отказваше да скъса договора си, тъй като искаше по-голямо обезщетение от предлаганото му.

От "Армията" като свободен агент ще си тръгне и Мено Кох, чийто договор изтича и няма да бъде подновен. Тръгва си и друг защитник - Иван Турицов. С изтичащ договор е и Енес Махмутович.

Вратарят Густаво Бусато пък е дал знак, че ще преподпише с "червените" и ще остане на "Армията".

  Сподели
64