ЦСКА – София без контроли през паузата


Н. Гавазов

ЦСКА – София без контроли през паузата

ЦСКА - София няма да проведе приятелска среща по време на предстоящата пауза за мачовете на националните отбори, твърди “Тема Спорт".

Според източника, “армейците" ще заложат изцяло на тренировъчен процес на клубната база в Панчарево преди подновяването на първенството.

Имаше вариант “червените" отново да пътуват за Тетевен, където да проведат кратък лагер, но в крайна сметка той е бил отхвърлен. Подобни миникампове отборът имаше през есента, като те завършваха с контроли с Литекс, спечелени с 5:1. Главната причина за тях бе лошото физическо състояние, в което тимът се намираше в началото на сезона. Сега съставът на Нестор Ел Маестро проведе пълноценна зимна подготовка, като прекара 20 дни в Турция, а треньорът е преценил, че не се нуждае от пътуване и лагерна обстановка по време на прекъсването в шампионата.

Ел Маестро даде три дни почивка на възпитаниците си след победата с 4:0 над Ботев (Пловдив), а отборът подновява занимания в четвъртък. Следващият официален двубой на ЦСКА - София е гостуването на Локомотив (София) на 30 март, събота, от 19:00 часа, а в дните след това предстоят домакинство на Локомотив (Пловдив) в междинен кръг и дербито с Левски на 7 април.

  Сподели
79