Берое и Ботев Враца с реми


FUTBOL-TV

Берое и Ботев Враца с реми

Берое завърши наравно 2:2 у дома срещу Ботев Враца в първи мач от 25-ия кръг от Първа лига.

В 10-ата минута Мартин Ачков шутира от движение, но ударът му премина над вратата на домакините.

Седем минути след това "зелените" взеха аванс в резултата. Жорди Говеа и Франсиско Сагардия направиха двойно подаване и капитанът на Берое се разписа в мрежата на Ботев Враца.

В 25-ата минута заралии бяха близо до реализирането и на втори гол. Себастиан Вия стреля към далечния ъгъл, но топката излезе в аут.

Десет минути след началото на втората част Себастиан Вия проби и подаде за Сагардия, който би от движение, но топката срещна гредата.

Пет минути по-късно Ботев Враца изравни, след като Мартин Смоленски изпълни ъглов удар, а Браян Переа засече топката с глава в мрежата на Берое.

В 71-ата минута Вини Трибуле изведе Вия, а той пусна към Джани Политино, който реализира за 2:1 на празна врата. Попадението първоначално беше отменено, но след намесата на видео асистент реферите резултатът отново беше в полза на домакините.

Пет минути преди края на редовното време Ласана Н'Диайе пропусна да изравни резултата, но ударът му отблизо премина покрай вратата.

Дълбоко в допълнителното време врачани достигнаха до равенството. След сериозно разбъркване в наказателното поле, Даниел Генов успя да прати топката в мрежата след неубедителна изява на вратаря Мота и защитата на Берое.

Старозагорци остават на 11-та позиция, докато Ботев Враца заема 15-то място в Първа лига.

  Сподели
81