Михайлов: Горд съм от целия екип на БФС


FUTBOL-TV

Михайлов: Горд съм от целия екип на БФС

Оставката на Борислав Михайлов от поста президент на Българския футболен съюз (БФС) беше приета днес като точка 4 от дневния ред, а именно "Гласуване на подадена оставка от Президента на БФС".

"Работата ни беше саботирана толкова дълго време, а също така и нямам обяснение как така се пускат доноси до световните централи. В последните години бяхме свидетели на футбол по време на холера. Токсичната среда искаше да превземе футбола на всяка цена. Задачата ни беше да го запазим от вмешателства. Горд съм от целия екип на БФС, който се справи чудесно", започна речта си Михайлов, може би последната му от трибуна като ръководител. 

"Колкото и да се отрича, постигнахме много неща, защото никой не може да отрече свършеното от нас. Няма да казвам отново за всичко, което сме направили. Сами видяхте терените които са изградени, видяхте и програмата ни за периода 2022-2026. Но както се казва: "Няма ненаказано добро".

"Да не забравяме и всички българи, получили шанса да работят във ФИФА и УЕФА. И между тях има демагози, но всеки е свободен да определя свой собствен морал. Аз няма от какво да се срамувам в моя".

Искам да ви кажа, че на футбола не му трябват революции, а спокойствие и обединение. Тези, които искаха да направят революция, я направиха на улицата и видяхме какво стана", каза Михайлов в речта си от трибуната.

  Сподели
83