Костов: Крумовград е труден за побеждаване отбор


FUTBOL-TV

Костов: Крумовград е труден за побеждаване отбор

Треньорът на Левски - Николай Костов обяви, че колективът в тима му е отличен и се е сплотил покрай работната среда и резултатите. Той очаква добрите игри и резултати да продължат и срещу ФК Крумовград.

"Труден отбор за побеждаване е Крумовград. Доказват го и с играта си, и с резултатите си. Анализите са направени. Футболистите имат време да ги осмислят. Готови сме. Имаме идея как да се противопоставим на "Крумовград“. Надявам се, че заедно с публиката, която генерира добра енергия, ще победим съперника“, започна Костов.

"Върнахме си добрата работна среда. Играчите тренират съзнателно, отговорни са, имаме добър колектив. Имахме я през цялото време с изключение на последните два месеца от първия полусезон. Тренировките бяха насочени изцяло към подготовката за Крумовград, имаше достатъчно концентрация от всички футболисти и затова сме доволни“, каза още Костов.

"Евертон Бала вече е картотекиран и ще вземе участие в мача. Доброто настроение се върна от само себе си. Имахме нови попълнения и добри условия в началото на подготовката. Имахме по-добра възможност да се подготвим, да тренираме над детайлите. Колективът се сплоти покрай работната среда и резултатите. Няма да търсим повече играчи. Концентрирани сме върху мачовете, които ни предстоят. Вратите за играчите от дублиращия отбор са винаги отворени“, завърши Костов.

  Сподели
92