ЦСКА си тръгна с 3 точки от стадиона в Бистрица (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА си тръгна с 3 точки от стадиона в Бистрица (видео)

ЦСКА победи с 2:1 при визитата си на ФК ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Витоша" от 15:00 часа. Точен за "армейците" бяха Данило Асприля в 64-ата минута и Улаус Скаршем в 93-ата минута, а за домакините - Евгений Сердюк (11').

Първата ситуация за гол в мача дойде в 5-ата минута, когато Тобиас Хайнц остана сам срещу вратаря на домакините, но ударът му с левия крак бе спасен.

В 11-ата минута обаче домакините реализираха гол. Точен  за тях бе Евгений Сердюк, след центриране на Педриньо.

ЦСКА потърси изравнителен гол, като до края на полувремето владееше повече топката, упражни натиск, а удари на Станислав Шопов и Тобиас Хайнц преминаха над очертанията на вратата.

В заключителните минути на първата част ЦСКА отново бе много близо до изравняване, а минута преди края на полувремето домакините останаха с човек по-малко. За втори жълт и респективно червен картон изгонен бе Неделко Пишчевич.

Така двата отбора се оттеглиха на почивката при резултат 1:0 в полза на тима от Бистрица.

На полувремето Нестор Ел Маестро направи една промяна, като Марселино Кареасо отстъпи мястото си на Улаус Скаршем.

През втората част "червените" продължиха да атакуват и да търсят изравняване.

След близо четвърт час от второто полувреме хубаво центриране на Мартин Стойчев намери Тобиас Хайнц, но ударът му с глава излезна в аут.

Малко след това ЦСКА извърши двойна смяна, като в игра се появиха Джонатан Линдест и Данило Асприля, а Станислав Шопов и Каранга напуснаха терена.

В 66-ата минута логичното се случи и ЦСКА изравни резултата. Джонатан Линдсет пое топката в половината на домакините и с хубав извеждащ пас намери Данило Асприля, който елегантно прокара топката покрай вратаря и направи резултата 1:1.

Десет минути преди края на двубоя Тобиас Хайнц бе принудително заменен от Емануел Шакич.

В добавеното време Мено Кох също записа минути, като Мартин Стойчев напусна.

Минути преди края ЦСКА вкара победния гол, след като Улаус Скаршем вкара дебютното си и така ценно попадение за "червените", възползвайки се от разбъркване в наказателното поле и с точен изстрел по земята матира стража на гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
126