Херо: Време е за промяна в българския футбол


FUTBOL-TV

Херо: Време е за промяна в българския футбол

Футболният специалист Димитър Димитров си пожела нещата в родния футбол да потръгнат след конгреса на БФС. Изборът за президент на централата е на 15 март.

"Промяна или подмяна ще се случи на и след конгреса на БФС? Искрено вярвам, че ще тръгнем в друга посока, защото тази сега явно не е това, което публиката, а и ние, които сме част от процеса, искаме. Дойде време за истински професионален футбол и ми се иска най-после да има друг морал, ако щете, в тази игра на всички нива. От школите до националния отбор, навсякъде трябва да се пипа здраво", заяви Херо пред "Тема Спорт".

Той коментира и съдийските наряди за следващия кръг в Първа лига. "Ето тук се надявам да настъпи осезаема промяна в българския футбол след конгреса. Не е нормално аз от Саудитска Арабия да печеля бас - да позная съдийските назначение за два мача от кръга заедно с делегатите. И от тогава нищо не се е променило. За този кръг също имам уцелен тандем съдия - ВАР", казва още бившият наставник на Нефтохимик, Литекс, Левски, Велбъжд, Берое, Лудогорец и Спартак Варна.

  Сподели
84