Последният нов в Левски впечатли треньорския щаб


FUTBOL-TV

Последният нов в Левски впечатли треньорския щаб

Треньорът на Левски - Николай Костов е доволен от формата, която демонстрира последното ново попълнение - нападателят Евертон Бала. Той пристигна на "Герена" миналата седмица. "Сините" подписаха с него малко преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари, като го представиха официално на 1 март. Той е преотстъпен при "сините" до края на годината, като клубът има опцията да го закупи от бразилския Мирасол.

Куршума, какъвто е прякорът на играча, е в добро кондиционно състояние - все пак дойде с 4 официални мача зад гърба си в щатското първенство Паулиста 1, въпреки че в нито един двубой не започна като титуляр, припомня "Тема Спорт". "Сините" планират да го ползват като ляво крило. В тренировките до момента Евертон показва завидно самочувствие и се нагърбва с изпълнението на статичните положения. В момента от корнери за Левски центрират Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. Преките свободни удари пък се изпълняват от Галчев. Той дори отбеляза по този начин при домакинския успех над Арда с 4:0.

От "Герена" се надяват, че ще могат да картотекират новия бразилец за неделното домакинство на Крумовград. Ако това се случи, той със сигурност ще попадне в групата за сблъсъка.

  Сподели
91