Ел Маестро: Предстоят трудни два мача


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Предстоят трудни два мача

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от представянето на своя отбор след победата с 3:0 над Берое в двубой от 23-я кръг на шампионата.

"Доволен съм от резултата и представянето. Може би, ако някой от Асприля или Каранга беше вкарал, щеше да е перфектният ден, но съм щастлив. Нападателите играха добре, имаха добри ситуации да отбележат, днес други играчи се разписаха. Като отбор се представихме добре, което е най-важното", започна той.

"Ние сме под напрежение, но в такива мачове, като отбележиш ранен гол, нещата стават по-лесни, а играчите добиват самочувствие и играта се получава. Шопов заслужи мястото си да играе днес. Всички играчи бяха на разположение, но Станислав направи добра подготовка и тренира по добър начин", добави специалистът.

"Надявам се да запазим това ниво, имаме мач и за Купата, както и важни двубои за шампионата. Ние сме ЦСКА, така че това е нормално и играем мач за мач. Предстоят трудни два мача, като очаквам да има много добра атмосфера и ние гледаме с нетърпение към двубоите", завърши Ел Маестро в ефира на Диема.

  Сподели
74