Костов: Трябва да надграждаме над добрите си игри, които не са толкова много


FUTBOL-TV

Костов: Трябва да надграждаме над добрите си игри, които не са толкова много

Треньорът на Левски - Николай Костов е оптимист, че тимът му е направил нужните изводи от отпадането за Купата срещу "Хебър“ и този път няма да допуска същите грешки.

"Честит празник на всички. Беше много неприятно, когато загубихме за Купата. За Купата духахме супата, с извинение. Така се случи. Помня всички епизоди от този мач. Бяхме много разстроени след този мач. Помня момчетата на полувремето, помня как наблюдавах изключително много епизоди и поведението на нашите играчи и взех решение какво трябва да се промени в близкото бъдеще на отбора. Беше важен ден за мен и тази загуба, която преглътнахме много трудно. Взели сме своите поуки и се надявам да не го повтаряме. Решили сме да спечелим този мач и ще го спечелим най-вероятно, защото сме в добро настроение, решени да се борим за всяка топка, за всеки метър. Момчетата имат самочувствие. Решени са да извървят своя път и да постигнат своите цели“, започна Костов.

"Евертон Бала не е картотекиран и няма как да го видим в игра. Нямаме контузени, слава Богу. За недостатъци не искам да говоря. Трябва да надграждаме над добрите си игри, които не са толкова много. Затова сме свалили розовите очила. Мачът с Арда ни се разви добре. Вкарахме ранен гол, имаше страхотна атмосфера. Играчите се трудят и трябва да затвърдят доброто представяне“, каза още Костов.

"Аз се надявам Карлос Охене да е плюс. Още преди да се присъедини към отбора имаше противоречиви мнения от нашите фенове, но той се очертава решаващ играч за отбора ни със своя опит, защото имаме много млади футболисти. Промените в двата отбора ще допринесат за повече нестандартни неща в играта, повече неочаквани моменти“, завърши Костов.

  Сподели
91