Късен гол носи успеха на Локо София във Велико Търново (видео)


FUTBOL-TV

Късен гол носи успеха на Локо София във Велико Търново (видео)

Локомотив София се наложи с 2:1 като гост на Етър в старата столица в среща от 23-ия кръг на родния шампионат.

"Железничарите" можеха да поведат след само 2 минути играи, когато Димитър Митков обстрелва опасно вратата на домакините, но Величнов показа рефлекс и успя да избие. "Виолетовите" отвърнаха със силен удар от дистанция на Георги Ангелов. Любенов също бе на ниво и се справи.

В 29-ата минута домакините нацелиха и греда. Моран нанесе удар с глава, който срещна горния стълб, а при добавката Ловре Кнежевич нацели Бруно Франко, застанал на голлинията и гол нямаше.

В 53-ата минута гостите поведоха. Това стана след автогол на Горка Ларучея, който засече с глава центриране на Милошев в собствената си врата.

В 64-ата минута Красимир Станоев видя, че Величков е излязъл напред и отправи прехвърлящ изстрел от над 55 метра, но стражът на "болярите" успя със сетни сили да чукне топката с пръстите на дясната си ръка, след което тя се чукна в дясната греда и се върна към терена.

В 81-ата минута Иван Василев се разписа за 1:1. Той стреля и след рикошет в крака на Кардосо - топката влетя във вратата на столичани, като по този начин резултатът бе изравнен.

Малко по-късно Николов и Митков не успяха да вкарат от добра ситуация. В края на мача Локо все пак стигна до нов гол. В 90-ата минута Ивайло Найденов засече центриране на свой съотборник и донесе успеха на тима от София.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
84