Николай Костов: Изостанали сме в точките (видео)


FUTBOL-TV

Николай Костов: Изостанали сме в точките (видео)

Треньорът на Левски - Николай Костов обяви, че очаква доста фенове да подкрепят тима му срещу Арда и с помощта на трибуните ще гони задължителна победа. Ето какво добави той на днешната си пресконференция:

"Абсолютно съм убеден, че ще подходим сериозно към този мач. Не се съмнявам, че нашите играчи ще го направят. Нямаме кой знае какви предпоставки да си мислим, че можем да подценим някой от отборите, с които играем. Изграждаме де факто нов отбор, защото ни напуснаха доста футболисти. Сега си изграждаме нов колектив, живеем с такива цели винаги да излизаме на максимум във всеки един мач“, започна Костов.

"Притеснение нямаме за Кордоба. Той е основен играч, но имаме футболисти, които могат да го заместят. Най-вероятно ще има от новите попълнения сред титулярите. Само комплименти за отбора на Арда, те са отличен тим, който се представя отлично в шампионата. Абсолютно сме настроени да покажем най-доброто според нашите възможности и да спечелим този мач. Имаме информация, че ще имаме голяма посещаемост, интересът е голям. Надявам се заедно да победим Арда, да има празнична атмосфера. В последния мач с Пирин имахме много хубави моменти, макар и с 10 души. Трябва да задържим добрата си игра и да спечелим“, продължи Костов.

"Готови сме с титулярния състав за утрешния мач. Ще го разберете щом започне мача. Предпочитам да не отговарям за Краев, не е сега моментът да говорим за това. Двубоят е отговорен за нас и не искам да отклонявам вниманието в друга посока. Разбира се, че всеки успех носи последствия. В случая те са доброто настроение в отбора. Изостанали сме в точките и затова нямаме друга алтернатива освен победи. Стъпили сме здраво на земята, харесваме си футболистите. До края на трансферния прозорец има шанс да вземем нови играчи. Но ще гледаме внимателно. Няма да търсим спасение в новите играчи, а трябва да се гледа отговорно на този процес“, завърши Костов.

  Сподели
107