Появи се осми кандидат за президент на БФС


Н. Гавазов

Появи се осми кандидат за президент на БФС

Мениджърът Петьо Костадинов е поредният кандидат за президентския пост на БФС. Той бе издигнат от третодивизионния Гигант (Съединение) и подкрепен от обществен комитет, в който влизат доктори, професори, военни, адвокати и бивши професионални футболисти.

Костадинов е бивш търговски директор на ЦСКА по времето на Илия Павлов и "Мултигруп".

Също така е бивш армейски офицер. Специализира журналистика в СУ " Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работил е във вестниците "Народна армия" и "Труд".

Членува в Международната асоциация на спортните журналисти. Бивш член на УС на волейболен клуб ЦСКА и на клуб по акробатика ЦСКА. Бивш президент на Федерацията по акроцатичен рокенрол. Лицензиран Агент в листа на ФИФА, Оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. Учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти.

Костадинов е осмият кандидат за президентския стол в Българския футболен съюз. До този момент мераци да управляват родния футбол изявиха Димитър Бербатов, Илиан Стоянов-Коловати, Христо Крушарски, Георги Градев, Монол Иванов, Михаил Касабов и Георги Иванов-Гонзо.

  Сподели
167