Лудогорец ще вземе реванша срещу Сервет


FUTBOL-TV

Лудогорец ще вземе реванша срещу Сервет

Лудогорец - Сервет Женева
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 22.02.2024 г.
Час: 19:45


Лудогорец приема Сервет Женева на своя стадион в Разград в мач-реванш от елиминационния плейоф на Лигата на конференциите. Първата среща завърши без победители и без гол, което на пратика остави интригата за реванша. Лудогорец влизат в ролята на фаворити, най-вече заради факторът-домакинство. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

В състава на Лудогорец не се очертават много рокади. Треньорът Георги Дерменджиев ще може да разчита на най-доброто за важната среща. Той не може да разчита на най-новото попълнение Ивайло Чочев. Бившият играч на ФК ЦСКА 1948 не може да бъде картотекиран за евротурнирите и на него ще се разчита за мачовете от вътрешното първенство и турнира за Купата на България. Това обаче не е особено голям проблем, заради дългата резервна скамейка в Разград.

"Резултатът е стратегически. Тук играем два мача, които се играят за резултат. Самите играчи, когато е 0:0 към края на мача, те сами се прибират, защото искат да запазят това. Сервет е добър отбор, много компактен. Ние сме отборът, който иска да продължи и ще се опитаме да вземем необходимия резултат, с който да се класираме. Ще се подобрим и ще ги чакаме в Разград. За момента са 50 на 50 шансовете", каза Дерменджиев след мача тогава.

След това Лудогорец изигра никак не лек двубой срещу Черно море от родния шампионат, който обаче бе спечелен, макар и със съдийска помощ. Сега в тима мислят само и единствено за срещата с тима от Женева.

Сервет също постигна победа преди реванша с Лудогорец. Съперникът на разградчани победи Лугано с 2:1. Сервет изоставаше в резултата още след десет минути игра, но с два късни гола стигнаха до обрат, което само показва колко опасен може да бъде. Иначе в шампионата Сервет е на 2-ро място, със сигурност с амбиции да атакуват лидерската позиция.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - СЕРВЕТ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
287