Лудогорец свали Черно море от върха в класирането (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец свали Черно море от върха в класирането (видео)

Черно море отстъпи на Лудогорец с 1:3 в мач от 21-вия кръг на родния шампионат. Срещата се игра в Разград и въпреки работния ден и час ще се запомни със сериозна "моряшка“ подкрепа от трибуните на стадион "Хювефарма Арена“.

"Моряците“ поведоха в резултата след попадения на новото попълнение Дани мартин, който се разписа с прецизен удар в 8-ата минута. Домакините обаче стигнаха до обрат още преди почивката. Първо Руан Крус изравни в 12-ата минута, а в 36-ата Руан Крус покачи на 2:1. В 42-рата Пьотровски реализира за 3:1.

В 47-ата минута Андреяс Калкан бе изведен сам срещу вратаря на Лудогорец, който влезе брутално в краката на новото попълнение на Черно море, но Чинков не отсъди дузпа. Такава не бе свирена и след разглеждане от ВАР.

В 51-вата минута Исмаил Иса изведе Калкан, който прехвърли стража на разградчани, но топката срещна страничната греда. В 90-ата минута Едгар Пашеко проби отдясно и пусна остър пас по земя към Калкан, който стреля, но не намери целта. В продълженията на срещата Атанас Илиев бе изведен на добра позиция, но стреля покрай вратата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140