Генчев: Нямам какво да си връщам на Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Генчев: Нямам какво да си връщам на Ботев Пловдив

Треньорът на ФК Крумовград – Станислав Генчев, разкри, че за момента в клуба не е постъпвала изкушаваща оферта за голмайстора Александър Колев, превърнал се в герой при успеха с 2:1 над бившия тим и на двамата – Ботев Пловдив.

"Първо искам да кажа, че мача мога да го разделя на няколко части. Първите 5 минути успяхме да реализираме, създадохме положения. От петата до 40-ата минута имахме късмет. Ботев имаше тотално превъзходство, учудващо за мен. Последните пет минути успяхме да направим опасни атаки. През второто играта бе равностойна, но успяхме да измъкнем победата. Имаме голям потенциал и можем много повече. Това казах на момчетата, че първото полувреме сме играли под нивото си“.

"С нашето ръководство не е имало напрежение. Да е удоволствие за футболисти, фенове и треньори. Мач като мач. Нямам какво да връщам на Ботев, а съм задължен – отборът не записа добри резултати при мен. Имаше доста хора, които ме подкрепяха от трибуните“, каза Генчев за домакинството на Крумовград на базата на Ботев Пловдив.

"За всеки треньор е удоволствие да работи с изявени футболисти. Особено Алекс Колев – лидер на отбора. Няма да продадем нито един футболист. Не е постъпила оферта, която да задоволява клуба и Алекс“, обясни Генчев за спекулациите, пращащи Александър Колев в Левски и други тимове.

"Може би двама нови ще имаме в следващите дни, във вторник вероятно“, заяви пък треньорът за селекцията при "синьо-жълтите“.

"Всеки отбор, който трупа точки, трупа и самочувствие. Всеки следващ мач ще ни е по-добър“, завърши Генчев в ефира на Диема.

  Сподели
88