Крумовград шокира Ботев Пловдив в Коматево (видео)


FUTBOL-TV

Крумовград шокира Ботев Пловдив в Коматево (видео)

ФК Крумовград постигна успех с 2:1 при символичното си домакинство на Ботев Пловдив, което се състоя на базата на "канарчетата" в Коматево. Любопитното е, че там отборът на Ботев провежда тренировките през седмицата, но Крумовград играе официалните си мачове през сезона.

Алекс Колев (5) беше точен за домакините с красив ранен гол. Антонио Перера загуби топката на центъра. Тя стигна до Александър Колев, който тръгна на индивидуален рейд, а накрая шутира извън пеналтерията. Мощният изстрел на нападателя срещна левия страничен стълб на вратата и влезе - никакви шансове за стража на Ботев Пловдив.

Малкото повод за радост за феновете на Ботев, които бяха изпълнили до краен предел трибунуте в Коматево, дойде в 23-ата минута. Ивелин Попов изведе Георги Николов. Янко Георгиев излезе, за да пресрещне нападателя, но закъсня и го фаулира. Главният съдия Георги Кабаков веднага посочи бялата точка. Зад топката застана потърпевшият Николов, който не сгреши, пращайки Георгиев в обратния ъгъл на вратата. 

В 66-ата минута влезлия от скамейката Укаки отне топката и извеждащ пас към Самуел Акере, който с едно докосване успя да проедолее противниковия страж и да вкара. Веднага обаче прозвуча сигнал за засада и попадението бе отменено. ВАР не се намеси.

Десет минути след това Мартин Секулич вкара с глава. И това попадение не бе зачетено заради засада. След дълга проверка с ВАР това решение бе потвърдено.

В последната минута на редовното време Алекс Колев (90) беше точен от дузпа за игра с ръка на Дилан Мертенс, за което халфът получи червен картон. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
152