Дончич: Атмосферата в тима е много добра, въпреки някои хора


FUTBOL-TV

Дончич: Атмосферата в тима е много добра, въпреки някои хора

Наставникът на Локомотив София-Данило Дончич, посвети победата над Хебър Пазарджик с 1:0 на клубния президент Иван Василев.

 
"Една много важна победа за нас. Мисля, че показахме, че дойдохме тук не да се защитаваме, а да играем футбол и да спечелим. Мисля че от началото на мача доминирахме. Вкарахме гол, имахме възможност да вкараме и втори гол, но не успяхме. Защитавахме се много добре, не позволихме нито едно сериозно положение пред нашата вратата", заяви наставникът на Локо София.

"Бяхме по-агресивният отбор. Още от самото начало тичахме повече и показахме, че искаме трите точки. Тази победа я посвещаваме на нашия президент. Желаем му много здраве.

Напрежението беше отстрани, от външни хора. Атмосферата в тима е много добра. Въпреки че някои хора отвън се опитаха да направят атмосферата негативна. Показахме и ще покажем, че можем да играем срещу всеки един отбор. Тази победа ни дава допълнително самочувствие за следващите мачове. Има още много мачове и всичко може да се случи", каза още Дончич в ефира на Диема.

  Сподели
78