На "Герена" водят преговори с бразилец и аржентинец


FUTBOL-TV

На

В Левски продължават усилената си работа по селекцията. В момента клубът преговаря с аржентинец и бразилец, разбра "Тема Спорт". Първият играе като крило, докато вторият е нападател. "Сините" се нуждаят от подсилване в тези зони, тъй като продадоха двама флангови играчи - Велтон в Гамба Осака и Роналдо в Ростов, а към изхода на "Герена" гледа и Рикардиньо. До момента Левски привлече четирима нови. Това са Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович. Сините са си стиснали ръцете и с ръководството на Хебър за Ангел Бастунов, но изчакват да обявят официално сделката, тъй като се надяват, че ще намерят нещо по-добро на пазара.

За селекционните планове на клуба говори и агентът Джери Перейра, който спомогна за привличането на бразилските играчи на "Герена", както и за продажбата на трима от тях. Той разкри, че в Левски може да пристигнат още негови сънародници, но и аржентинци. Именно с двама от предложените в момента се водят преговори. От стадион "Георги Аспарухов" искат през следващата седмица да приключат положително разговорите с тях и съставът на Николай Костов да бъде подсилен още.

"Във всички линии имаме нужда от играчи. Не искам да изглежда така, че само искам. Разбирам в какво положение е самият клуб. Всички полагат максимално усилия и се надявам да има още футболисти, които да се присъединят към нашия отбор", заяви наскоро треньорът на "сините"

Мажоритарният собственик Наско Сираков пък сподели, че клубът гледа голям брой играчи, като неговото желание му е да бъдат привлечени поне още петима. Трансферният пазар у нас затваря на 29 февруари. Едно е ясно - селекцията в Левски продължава и се очакват още входящи и поне една изходяща сделки.

  Сподели
86