Сираков доволен от трансфера на Уелтън, взима двама нови бразилци


FUTBOL-TV

Сираков доволен от трансфера на Уелтън, взима двама нови бразилци

Трансферът на Уелтън развърза ръцете на "сините" за още нови попълнения. Според източници на "Мач Телеграф" става въпрос за двама бразилци. Както е известно, от "Герена" отдавна са набелязали халф от страната на Неймар, но се смяташе, че нещата трудно ще се получат. От дълго време пък Левски търси и десен бек, а в момента ще има нужда и от още едно крило. В интервюто си след лагера в Турция Наско Сираков сам призна, че му се иска да бъдат привлечени поне 6 нови попълнения. До този момент "сините" имат 3 - Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

"Левски търсят крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не търсят само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български отбори са леко в патова ситуация. Не искат играчи. Аз обаче работя с доста отбори и първенства. С мои колеги агенти търсим партньорство както между нас, така и най-доброто за даден футболист", коментира мениджърът Джери Перейра пред BgDerby.com. Именно той спомогна на "сините" да привлекат Уелтън и Рикардиньо, които донесоха толкова много пари в клубната каса през тази зима.

Иначе пред седмицата стана ясно, че Левски се е пробвал за двама свои юноши - Ангел Бастунов и Атанас Кабов. Хебър им иска за Бустунов поне 100 000 евро, а Кабов е наказан да тренира отделно заради опит да си тръгне без пари.

  Сподели
161