Градев: Героите на Доньо Донев се стремят да създадат хаос


Н. Гавазов

Градев: Героите на Доньо Донев се стремят да създадат хаос

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев изрази недоволството си от това, че от БФС не са съгласували правилата за провеждане на конгреса с кандидатите за президент на БФС. 

Публикуваме позицията на Георги Градев без редакторска намеса:

"ИК на БФС е свикал заседание на 5 февруари, за да приеме документи във връзка с процедурите и правилата по провеждане на конгреса на 15 март.

Отново ставаме свидетели на непрозрачен процес, в който не се прилагат добри практики. Никой от БФС не е потърсил мнението на кандидатите за президент и делегатите по отношение на правилата за провеждане на конгреса и състава на помощните комисии.

Героите на Доньо Донев отново се стремят да създадат напрежение и хаос, от което да спечели евентуален техен аватар. Всички го чакаме да се появи преди конгреса!

Апелирам към Михаил Касабов да проведе среща с представените кандидати за президент на БФС в началото на следващата седмица за изготвяне на правилата и процедурите по провеждане на конгреса на БФС на 15 март 2024 г. В противен случай очаквам непрозрачен и порочен конгрес за пореден път, което ще е изцяло в услуга на статуквото и ще изкара хората на улицата отново", написа Градев в социалните мрежи.

  Сподели
267