Акрапович призна, че е сгрешил с ЦСКА - София


Н. Гавазов

Акрапович призна, че е сгрешил с ЦСКА - София

Бившият старши-треньор на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив Бруно Акрапович  даде първото си интервю като наставник на Железничар Сараево. Босненският специалист за сефте в кариерата ще работи в своята родина. Новият му клуб има тежката задача да се спаси от изпадане, тъй като в момента се намира на 10-о място във временното класиране с 19 точки, но с този актив са още два отбора, сред които предпоследният Игман (б.р. – във втора дивизия изпадат последните два в подреждането).

“За мен, както и за вас, назначаването ми беше изненада, защото всичко се случи за един ден. Получих предложението, след което дойдох в Сараево за разговори и приех. Горд съм, че ще работя в най-големия клуб в страната.

Самир Бекрич ми се обади и му казах, че бих искал да говорим лично, защото така обичам да преговарям. Веднъж направих грешка и се съгласих по телефона. Дойдох в Сараево, разговорът продължи около 45 минути и реших, че това е следващият ми клуб", заяви Бруно, визирайки преминаването си от Локомотив Пловдив в ЦСКА-София след само един телефонен разговор с Гриша Ганчев.

Напомняме, че престоят на Акрапович на “Армията" продължи само няколко месеца.

  Сподели
293