Томаш за целта пред Локо Пловдив: Да станем шампиони!


FUTBOL-TV

Томаш за целта пред Локо Пловдив: Да станем шампиони!

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш заяви, че ситуацията в клуба е динамична и много неща се променят. Наставникът говори пред медиите преди началото на зимната подготовка на "черно-белите“. Участие в брифинга взеха още изпълнителният директор Павел Колев и спортният директор Илко Пиргов. 

"Ситуацията в Локомотив е динамична. Година и девет месеца. Много неща се променят. Аз съм професионалист. Казал съм моето мнение, естествено, че искам да имаме лагер в чужбина, но се съобразявам със ситуацията. Не се знае какво ще се случи в следващите 20 дни. Няма с какво да се оправдаваме, трябва да работим. Виждам ентусиазма в хората и те ми казват: "спокойно, това е Локомотив“, заяви Томаш. 

"Ако всичко е наред с медицинските му прегледи, Мартин Райнов ще подпише договор с нас. Ще има повече футболисти на проби. Не може да си позволим ние да си избираме футболисти. Ще търсим играчи, с които да се подсилим. Зависи от това кой ще си тръгне. За момента имаме четирима на проби, за които ще преценим“, каза още старши треньорът на "черно-белите“. 

Томаш обърна внимание и на изходящите трансфери в клуба. 

"Незаменими няма. Клубът ще съществува без всеки един. Как ще се справим – ще работим, нямаме друга алтернатива. Ще бъдем гъвкави и ще работим. Говорихме си, че отстрани погледнато сякаш нещата са трагични, но трябва да вярваме, че може пък и да са по-добре от първия полусезон. Не можем да работим дългосрочно. Както подготовката, така и селекцията ще бъде ден за ден, но всичко е следствие. След месец нещата могат да бъде по-различни, но аз се концентрирам изцяло върху спортно-техническата част“, допълни наставникът на Локомотив. 

"Шампиони“, лаконично отговори Томаш на въпрос какви конкретни цели си поставя за втория дял от шампионата. 

  Сподели
61