Легенда на Левски: Искат тима да фалира и да започне от долните дивизии


FUTBOL-TV

Легенда на Левски: Искат тима да фалира и да започне от долните дивизии

Малко над година измина, откакто легендата на Левски Николай Илиев даде последното си интервю за родна медия. Сега той отново коментира случващото се в "синия" тим за "Тема спорт".

"Сигурен съм, че това не е само мое мнение, а и на хората, които обичат отбора - това не е техният Левски. Той трябва да бъде изграден от български футболисти, най-вече с такива от школата. За съжаление, по този път, по който не само сините са тръгнали, а и другите тимове в България, никога няма да имаме силен национален отбор и ще копаем непрекъснато дъното".

"Не знам защо всички, които са виновни за тази ситуация в Левски, казал съм много пъти през годините, не са подведени под отговорност. Знаете от кои трябва да са потърсени. Да натрупваш дългове и да оставиш Левски с 30-35 милиона, не знам колко точно бяха в началото.

Виждате, че ЦСКА стигна до фалит. Чувал съм, че някои хора са искали да направят същото и с Левски, и да се започне от долните дивизии. Мисля, че с тази уникална публика, която имаме, няма как да се допусне това."

  Сподели
155